dijous, 20 d’abril del 2017

Projecte EMPODERA-T (4)

Dins el projecte EMPODERA-T,  la Fundació Trobada ofereix un taller gratuit de reciclatge

El Projecte EMPODERA-T segueix oferint un ventall de possibilitats a partir de tallers formatius, pre laborals i d’oci i temps lliure dirigit a persones en risc i/o exclusió social.
Un dels tallers referits a oci i temps lliure és el de reciclatge. En aquests intentam proposar la construcció i creació de material nou a partir d’aquell que ja no s’utilitza. Ajustant-nos a la seva realitat social i personal i, també, des d’una perspectiva ecològica del medi ambient, es creu des de l’entitat que és una bona opció que aporta múltiples beneficis a les persones beneficiàries.
Aquest mes hem decidit donar la benvinguda a la primavera de la forma més floral i colorida possible amb un taller de reciclatge. Vàrem crear unes jardineres un tant originals a partir de botelles de plàstic de begudes refrescants. Per a la construcció vam comptar amb terra de foravila i unes cordes velles que ja teníem.
En les fotografies es pot observar el procés de construcció d’aquestes jardineres. Totes les persones que formàvem part del taller vàrem passar una estona entranyable amb un resultat reciclat molt divertit






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada