dimecres, 5 d’abril del 2017

Lliurament d'un premi

La colla castellera "Al·lots de Llevant" lliura el premi de "Gallina Blanca" a la Fundació Trobada.

El passat dimarts dia 3 d'abril a les 17.30h, la colla de castellers Al·lots de Llevant, varen fer entrega de 1.970Kg de brou de la coneguda marca Gallina Blanca pels usuaris de l'alberg de persones sense sostre que pertany a la Xarxa d'Inclusió Social de l'IMAS i que gestiona l'entitat manacorina Fundació Trobada.
El Baròmetre Casteller atorga cada any un premi a les colles castelleres que pugen un pis en el seu repertori històric. Els Al·lots de Llevant, van aconseguir descarregar un 4 de 8 a Tarragona el passat mes d'octubre. És per això, que van rebre el trofeu com a nova colla de 8 i van tenir l'oportunitat de cedir aquesta generosa quantitat de menjar a una entitat propera en el marc del premi solidari que concedeix Gallina Blanca. La colla de Manacor, és la primera colla de les Illes en aconseguir aquesta distinció.
Per una altra banda, recordam que dia 22 d'abril, la Fundació celebrarà el seu 25è aniversari en un acte que tindrà lloc a l'Església St. Vicens Ferrer de Manacor. L'acte té un caràcter públic i serà a les 20h, per tant, tothom hi està convidat. L'alberg segueix obrint les portes de l'alberg dia rere dia i sense descans per donar acollida nocturna a 25 persones en risc i/o exclusió social. I, properament, aquesta entitat ampliarà els seus serveis per donar cobertura com a centre de dia. Així doncs, l'alberg romandrà obert les 24 hrs del dia els 365 dies a l'any.
(D'esquerra a dreta) Chakib i Diego (usuaris) Pep García (Fundador de l'alberg) i Martí Miquel (nou president de la colla "Al·lots de Llevant")



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada