dimarts, 17 de novembre del 2020

Coronavirus (4)

Els programes Housing First i Housing Led del Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) proporciona habitatge individual o compartida

L'actual situació de crisi sanitària ha portat al IMAS a augmentar les places en centres d'acolliment i també en habitatges per a treure del carrer a persones ‘sense sostre’.  

Els programes Housing First i Housing Led, amb els quals el Consell de Mallorca els proporciona un habitatge (individual o compartida, depenent de cada cas) i es facilita la seva inclusió en la societat, compten amb 125 places, el doble que un any enrere. 

Altres 450 persones són ateses en els centres residencials de Ca l’Ardiaca, Sa Placeta, Casa de Família i la Fundació Trobada, a més d'en els tres nous centres habilitats en Ruberts, Són Ribes i és Molinar. 
 
Per a controlar possibles contagis de coronavirus, des que es va decretar el confinament, s'han realitzat periòdicament proves PCR a tots els usuaris de la xarxa d'inclusió. I per als casos amb resultat positiu asimptomàtic, l'àrea d'Inclusió Social va habilitar un hotel de s’Arenal, amb la finalitat que allí passessin el temps d'aïllament. Precisament l'elecció d'aquest establiment ha generat crítiques, ja que els veïns no el veuen adequat en estar al costat d'un col·legi i una plaça molt concorreguda.  
 
Tornant a la prevenció de contagis, el IMAS assegura que tots els usuaris de la xarxa d'inclusió social seran vacunats contra la grip dins de l'actual campanya. 


 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada