dimecres, 18 de novembre del 2020

Coronavirus (5)

Desprès d'un segon confinament a l'hotel de Llucmajor els usuaris tornen a romandre a l'Alberg de Manacor

Una nova prova PCR feta a una de les usuàries amb resultat positiu ha dut a un nou confinament de la resta d'usuaris de l'Alberg de Manacor. 

Fa deu dies que novament hagueren de ser traslladats al mateix hotel de l’Arenal de Llucmajor del passat confinament per a respectar la quarantena que exigeixen  les actuals normes sanitàries. 

Durant tots els dies els professionals de l’alberg, com no pot ser d’altra manera, han estat en contacte amb els usuaris confinats no sols telefònicament, sino també presencialment traslladant-se de Manacor a Llucmajor en torns organitzats per atendre puntualment les necessitats ordinàries. 

Les atencions rebudes a l’hotel ha estat correctes, encara que dins les tensions pròpies d’un confinament que priva de la llibertat de moviment sense poder sortir a més de la convivència amb moltes més persones de l’hotel que es troben en igualtat de circumstàncies. 

Però, com que les desgràcies mai venen soles, una de les usuàries manacorines que havia donat positiu a la prova PCR però asimptomàtica, ha patit un accident pel qual ha hagut de ser hospitalitzada i sotmesa a una intervenció quirùrgica, que sortadament ha estat exitosa, sense que el virus hagi interferit el més mínim en el resultat.  

Posteriorment dos usuaris més que també havien donat positiu a la prova PCR han hagut de ser hospitalitzats amb problemes respiratoris. 

En la actualitat, llevat dels hospitalitzats, tots tornen a estar a Manacor, sans i salvats.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada