dissabte, 4 d’abril del 2015

Visita Pastoral del Bisbe de Mallorca (5)

El Full "Lluerna", publica la crònica de la Visita Pastoral del Bisbe a Manacor.

Poc temps desprès d'acabada la Visita Pastoral del Bisbe de Mallorca Xavier Salinas, el full de les parròquies de Manacor ha publicat la carta, que abans havia promès,  fent una valoració dels contactes amb els diversos col·lectius i manifestant la seva impressió de la visita. 

Així valora el Bisbe el moment de la Visita a la Fundació Trobada amb aquestes paraules:


 "Però sens dubte, un moment molt intens de la meva Visita va ser la 
trobada amb els distints grups i ONG dedicats a la solidaritat, molt especialment amb Càritas. La inauguració de la botiga que ha posat en marxa és un signe, humil però real, d’una forma de fer que vol contribuir a ajudar als qui estan al marge del treball. Va ser una sorpresa molt agradable trobar tantes iniciatives solidàries que promouen un treball discret però constant amb els col·lectius d’immigrants, cercant la seva integració; i també en el desenvolupament de la dona en la nostra societat. Cal acollir totes aquestes iniciatives, per formar una xarxa de solidaritat, tot comptant també amb els serveis socials de l’Administració municipal. En aquesta hora tan difícil per a les famílies, la generositat de tants cristians és un signe que manifesta que la fe viscuda no pot ignorar el sofriment dels altres. Sinó al contrari: la devoció ha de dur a l’acció a favor dels altres". 

El mateix full, amb el títol "Pinzellades de la crònica de la visita Pastoral", exposa amb brevetat els moments de les distintes trobades amb els diversos col·lectius i en concret de la reunió amb les ONGs, incloent algunes fotografies.  
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada