divendres, 26 de juny del 2015

Festa del Comerç "Manacoritza't"

L'Associació ALMA i la Fundació Trobada reben la recaptació de la Campanya del Comerciants de Manacor "Manacoritza't"

L'Associació de Comerciants de Manacor oferiren el dia 30 de maig passat un pastís gegant a tot-hom, del que informàvem puntualment a aquest blog. Aquesta ofrena formava part d'una campanya de promoció del comerç a Manacor amb el nom de "Manacoritza't", paraula que figurava a polseres amb que s'obsequiava a tot el públic. 

El producte de la venda del pastis, elaborat pel Forn manacorí de Ca'n Roca, al preu d'1 euro, anava íntegrament a l'alberg de la Fundació Trobada, pertanyent a la xarxa d'inclusió social del Consell de Mallorca i que aten a persones sense sostre de la part forana de Mallorca i també a l'Associació ALMA.

Avui s'ha lliurat les quantitats recaptades amb una familiar trobada a la cafeteria "El Palau" amb assistència de la representació de l'Associació de Comerciants i de les entitats beneficiàries de la que presentam document gràfic. 

En un gest que l'honora, Katia, representant d'ALMA, ha fet donació a la vegada de la quantitat que li corresponia a l'alberg de la Fundació Trobada. Mil gràcies.


Representants i voluntaris de l'Associació ALMA, Fundació Trobada i Comerciants de Manacor

Polsera amb el logo de la Campanya "Manacoritza't".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada