dilluns, 23 de novembre del 2015

Masterclass (3)

Amb la Sala d'Art a vessar, es celebrà el concert de Tomeu Moll i els alumnes de piano de Xavier Gelabert

A la Sala d'Art i Cultura de la Fundació Trobada es va celebrar ahir el concert de piano dels alumnes de Xavier Gelabert i del professor Tomeu Moll, tal com havíem anunciat a aquestes pàgines els dies passats.

El dia abans el Profesor Tomeu Moll havia impartit un Masterclass de piano als mateixos alumnes amb una jornada esgotadora de dotze hores d'ensenyament continuat.

Amb una sala a vessar, els espectadors gaudiren de les interpretacions més variades dels Alumnes del professor Xavier Gelabert i de tres peces de J. S. Bach, Oliver Messiaen i de Xavier Gelbaert que estrenà a Manacor el seu "Coronal Hole" per a piano i sons electrònics.

El concert fou a taquilla inversa (donatiu voluntari desprès del concert) i tot el recaptat es destinà a l'alberg de persones sense sostre de Manacor, que pertany a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca. 




  




1 comentari:

  1. Orgullosos dels nostres fills i filles i molt agraïts a la Fundació Trobada, Tomeu Moll Mas, Xavier Gelabert.

    Aixímateix donar l'enhorabona a Xavier Gelabert per la seva gran obra de música contemporànea "Coronal Hole" i a Tomeu Moll per la seva interpretació.

    Fantàstic cap de setmana!. Salut per tots!!!.

    ResponElimina