diumenge, 9 d’octubre del 2016

Visita de la Directora Insular

Teresa Vallespir, nova Directora Insular del Consell, visita l'alberg de la Fundació Trobada

Teresa Vallespir, recentment nomenada Directora Insular d'Inserció Social del Consell de Mallorca va visitar el divendres passat dia 7 les instal·lacions de l'alberg de Manacor, que gestiona la Fundació Trobada i que pertany a la xarxa del seu Departament

L'anterior Directora Catalina Mas era, des de Juliol de 2015 la directora Insular d'Inclusió Social, càrrec que deixà per assumir la Vicepresidència segona de l'IMAS (Institut Mallorquí d'Afers Socials).

Teresa Vallespir, llicenciada en Ciències del Treball per la OUC i Diplomada en Turisme per la UIB, és experta universitària en ocupació i desenvolupament local. Actualment treballava com a tècnica de gestió i inserció laboral a l'associació Mater Misericordiae.

A la visita a l'alberg ha estat acompanyada per el tècnic del seu departament Sebastià Cerdà, el membre del Patronat José L. García, la Directora de l'alberg Noelia Hernández i la Coordinadora Maria Agüadero.

La Directora Vallespir manifesta la seva satisfacció felicitant al personal treballador per l'aspecte espaiós, la neteja i orde de l'alberg.
La Directora Insular Teresa Vallespir és la tercera per l'esquerra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada