dimarts, 22 de novembre del 2016

27 de Novembre Diada dels "sense llar"

Campanya 2016 "Per la 

dignitat. Ningú sense llar"


Càrites Espanyola, amb la col·laboració de FACIAM, la fePsh (Federació d'Entitats de suport a les Persones Sense Llar) la XAPSLL (Xarxa d´atenció a Personis sense llar) i BesteBi (Plataforma per la inclusió social i a favor de les persones sense llar de Bizkaia) impulsem un any més la Campanya NINGÚ SENSE LLAR, que aquest any celebrarà el seu dia el 27 de Novembre de 2016 amb el lema “PER DIGNITAT. NINGÚ SENSE LLAR”.

Aquest any comencem un nou trienni de Campanya 2016-2018, on volem sensibilitzar i posar en relleu elements fonamentals per a la inclusió de les persones en situació de sense llar: la dignitat, l'accés i exercici als drets humans fonamentals, la possibilitat d'acabar amb el «sensellarisme», etc.

Sota el lema “Per Dignitat. Ningú Sense Llar” volem incidir en la dignitat de tota persona pel simple fet de ser-ho. I un element fonamental per a això és la seva visibilitat: si no et veig, si no et reconec, no puc reconèixer-me en tu, no puc posar en valor la dignitat que ens uneix i iguala com a éssers humans. Hem de ser capaços de viure la dignitat d'anada i volta, reconeixent que “la teva dignitat és la meva, i que jo també em dignifico com a persona a través de tu”. Estarem així en el camí de construir una societat del ben comú, que realment posi a les persones al centre.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada