divendres, 13 de gener del 2017

Moviment Any 2016 Alberg de Manacor

Un total de 102 entrades es registraren a l'alberg de Manacor l'any 2916

Sense comptar els usuaris reingressats, 62 persones han utilitzat l'alberg de Manacor durant l'any 2016. Així, han estat 102 persones, sumant les entrades per reingrés i les noves.

Tot seguit donam els següents gràfics d’ingressos per lloc d’origen, entrades noves i reincorporacions. Com també, usuaris per sexe i nombre de pernoctacions per mesos del 2016.




Part dels usuaris de l’Alberg de Manacor, que pertany a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca, han estat derivats durant l’any 2016 de les següents institucions, centres o serveis: Alberg Casa Família, Serveis Socials de l’Ajuntament de Santanyí, Serveis Socials de l’Ajuntament de Son Servera, Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Margalida, Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alcúdia, Serveis Socials de Cala Millor, Serveis Socials de l’Ajuntament de Sa Pobla, Serveis Socials de l’Ajuntament d’Inca, Fundació Aldaba, Creu Roja Inca, Creu Roja Manacor, Alberg Ca l’Ardiaca, Policia Municipal de Manacor, Policia Nacional de Manacor, Hospital de Manacor.
També, han arribat un nombre considerat de persones al centre per indicació d’amics i coneguts, així com, informació per internet o mitjans de comunicació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada