dimarts, 7 de març del 2017

Projecte EMPODERA-T (2)

El taller de cuina és un dels cursos gratuïts que s'imparteixen a la Fundació Trobada 

A la Fundació Trobada es troben els dilluns de cada quinze dies a la cuina de l’Alberg de Manacor, que pertany a la Xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca.
Un grapat de persones que s’han apuntat al projecte EMPODERA-T, per fer-los cursos de cuina gratuïts pensats per ensenyar-los l’ofici de cuiner i optimitzar les recollides d'aliments dels centres solidaris.
Es tracta d'un grup de persones sense recursos i usuaris de l’alberg de Manacor. Durant el matí aquestes persones es dediquen a fer una valoració de tots els productes que tenen per cuinar aquell dia i dissenyen els plats que es podran cuinar amb el material obtingut, pensant amb una alimentació nutritiva i equilibrada.
Tot seguit, juntament amb el cuiner, els participants del curs preparen els productes i fan la cocció dels diferents plats que després es menjaran o repartiran en carmanyoles per poder portar a casa.

Aquest taller de cuina es van començar a fer l'any 2016 dins la gran oferta de tallers que proposa la Fundació Trobada amb el Projecte EMPODERA-T. La iniciativa pretén que els participants aprenguin l’ofici de cuiner i a treure el màxim rendiment a cada un dels productes, aconseguint plats nutritius amb el mínim cost.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada