dijous, 28 de desembre del 2017

Reportatge

Extens reportatge del diari Ara-Balears sobre l'Alberg de la Fundació Trobada de Manacor

El diari ARA Balears en el número 812 del mes de desembre, fa un extens reportatge sobre l'Alberg de la Fundació Trobada, gestionat per l’IMAS (Institut Mallorquí d’Afers Socials) des del 2013 i que enguany compleix vint-i-cinc anys d’ajuda al més necessitats de la nostra comarca i ciutat de Manacor.

El reportatge destaca la importància del seguiment i l'estudi que es fa de cada persona que toca a la porta de l'alberg o és derivada dels serveis socials: no es tracta sols de donar-li acolliment, dinar, sopar i llit, sinó d'analitzar la seva situació personal i familiar, oferint-li opcions i oportunitats, inclús derivacions a serveis específics. Com també formar-la en els tallers ocupacionals, d’autoestima, intel·ligència emocional, informàtica, habilitats socials, educació cívica o de llengües.

La pertinença de l'alberg a l’IMAS aporten el treball en equip, professionalitat, suport tècnic i econòmic a la Fundació Trobada. Que al llarg d’aquest quart de segle ha anat fent una tasca de servei i ajuda als més desvalguts de la nostra societat. Des dels seus inicis d’atenció als transeünts, fins al dia d’avui, essent un centre que dóna un servei de vint-i-quatre hores als sense sostre de la nostra comarca i voltants. Volem expressar aquí el nostre agraïment al periòdic ARA Balears i al seu redactor del reportatge Miquel Barceló, per la feina feta.

Adjunta’m al mateix blog, les fotografies de les pàgines del reportatge realitzat pel diari ARA Balears per si ho voleu llegir íntegrament.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada