divendres, 16 de novembre del 2018

"Premis Populars" 2018

La Fundació Trobada, amb altres quatre, proclamada "Premi Popular" 2018, a la 39ª edició dels premis de més llarga trajectòria a Balears.

El director de COPE Balears, Xavier Bonet, ha proclamat avui en directe al programa "El matí en Balears" els Premis Populars 2018.

El altres premiats son HUGUET, fábricant de rajoles hidráuliques; MARIA PERELLÓ, jovenìssima doble campiona del món de vela; LA GRANJA, conjunt de música pop des de 1986 y CARLES BESTARD, reconegut actor mallorquí.

Els "Premis Populars", des del seu origen l'any 1980, reconeixen el treball i la trajectòria de persones i institucions que configuren i milloren la vida del nostre poble i la nostra cultura.

El lliurament d'aquests reconeixements, que és també un homenatge públic a l'excel·lència dels guardonats, tindrá lloc el dilluns 26 de Novembre en el "Molí d'es Comte". A l'acte assistirán els proclamats "Populars" 2018, i presidirán el lliurament el Bisbe de Mallorca i les principals autoritats locals, a més de destacats representants de la societat civil. En aquesta ocasió pertoca també per a un reconeixemant als 125 anys del diari "Última Hora".

Els premiats d'aquest any destaquen per la seva perseverança a posar el seu talent.

Pel que toca a la Fundació Trobada, la nota de premsa de COPE diu: "Per la seva perseverança durant més de 25 anys, per ser un punt de referència en el llevant mallorquí i lluitar per ajudar a persones en risc d'exclusió social amb tant de carinyo i entrega, la Fundació Trobada es Popular 2018"











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada