divendres, 1 de febrer del 2019

Beques Paraguai

52 Joves de Paraguai son becats a través de la Fundació Trobada

La tasca de suport a Paraguai de la Fundació Trobada continua amb el programa de beques per facilitar als joves de Sant Roque accedir a l'educació superior o formació professional.

Un bon nombre de joves s'han beneficiat d'aquestes beques, durant l’any 2018 han estat 46 universitaris, 3 informàtics i 3 en formació professional. Dels estudis realitzats podem destacar les carreres de dret, administració d’empreses, comptadoria pública, farmàcia, enginyeria civil, psicologia, arquitectura.... Alguns han arribat a ser mestres i eduquen, ,amb el coneixement, l’exemple i l’entusiasme. Uns altres estudien encara i s'esforcen per treure els cursos amb solvència i arribar a tenir un futur digne.

Les possibilitats de beques d'estudi són diverses i variades, perquè cadascun la pugui adaptar a les seves necessitats. Es poden subscriure beques per a nins i per a joves. També es poden fer aportacions puntuals al programa de beques de Paraguai.

La solidaritat de la Fundació Trobada uneix dos continents, (Manacor i Paraguai) separats per 10.000 Km. Les ganes d’ajudar recorre aquesta distància en els dos sentits. L'educació és un bé d'aquí i una necessitat d'allà.

Si necessiteu més informació sobre el programa de beques d'estudi per a nins i joves de Paraguai us podeu dirigir a: Fundació Trobada - Passeig Ferrocarril, 14 - 07500 Manacor. Tel: 673 79 75 96 / acollida@fundaciotrobada.com.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada