dimarts, 12 de juliol del 2022

Donatiu

Donatiu a l'Alberg de Manacor de la soprano Maria Antònia Gomila i  alumnes amb motiu de la celebració de final de curs

 Prou coneguda a Manacor és la soprano i Professora de música Maria Antònia Gomila per es faci aquí una presentació, car es freqüent escoltar-la arreu de concerts i actuacions a la nostra ciutat.  

No és aquesta la primera vegada que col•labora amb la Fundació Trobada a la Sala d’Art i Cultura. Han estat nombroses les seves actuacions, que es conten per èxits, amb una menció especial l’enregistrament fa mes de dues dècades d’un disc amb el nom de “Trobada” juntament amb músics coneguts com Martí Gomila “Salem”, Tomeu Matamales, Pep i Robin Alba, Pep Ros, Toni Parera, Toni Terrades i altres.  

Com a professora de música, juntament amb els seus alumnes, han celebrat recentment la festa habitual de final de curs , versionant música dels anys 60 i recaptant una important quantitat de diners com aportació voluntaria a benefici de la Fundació Trobada, titular de l’Alberg de Manacor. 

 La invisibilitat de que pateix el servei d’acolliment que presta aquesta entitat queda compensada amb la sensibilitat que de tant en quan demostren persones de bona voluntat, com és el cas,  amb els seus donatius 

El sincer agraïment a Maria Antonia i el seus alumnes per part de Fundació, patrons, professionals i usuaris de l’Alberg. 

El Consell de Mallorca te concedit per concurs el servei d’acollida per a la Part Forana de Mallorca a la Fundació Trobada de Manacor




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada