dijous, 16 de març del 2023

Jornades d'Inserció Social



La Directora de l'Alberg de Manacor Noelia Hernández participa en les Jornades sobre la Inserció Social de Mallorca

L'auditori del ParcBit acull aquest dijous i divendres la primera edició de les jornades sobre 'La Xarxa d'Inserció Social de Mallorca, sensellarisme i metodologies en escala, housing i planificació centrada en la persona', en les quals s'analitzarà i formarà sobre les noves metodologies de treball per a acabar amb el 'sensellarisme' a l'illa. 
 
Aquestes diades tenen per objectiu ser un focus de reflexió sobre la feina feta les dues darreres dècades i una valoració de la tasca feta per professionals i entitats del sector. 


Sofia Alonso, Presidenta de l’IMAS ha destacat la importància d’escoltar opinions sobre “una realitat tan vulnerable com es la de no tenir una llar”. També ha fet menció de l'anomenat “Housing”, modalitat de servei que pretén accedir a un habitatge digne i que aviat comptarà amb 100 habitatges operatives, assolint així per algunes persones l’objectiu de plena inserció.

 

La Directora de l’Alberg de Manacor Noelia Hernández intervé a aquestes jornades exposant la situació del sensellarisme, les metodologies en escala i el lloc del servei d’albergs en aquesta metodologia i la planificació centrada en la persona. 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada