dilluns, 12 de juny del 2023

Concert Coral

Emotiu concert coral a l'Església de Fartàritx a benefici de les persones sense sostre de l'Alberg de la Fundació Trobada de Manacor

Un emotiu concert coral va tenir lloc dissabte passat a l’Església de la Puresa de Manacor organitzat per l’Associació Amics del Seminari. 


El concert tenia com a convidat especial Toni Perelló Nebot, membre de l’Associació que va que va dirigir durant alguns anys la Coral del Fartàritx, i al qual se li volia atorgar un merescut homenatge. 


L’acte va començar amb unes paraules del President de l’Associació Domingo Mateu Conti que va presentar els distints músics participants: Schola Cantorum, Veus femenines de la Schola Gregoriana i Coral Sant Miquel de Campanet. El directors foren Pere Reynés Florit, Tomeu Ripoll Pou i el propi homenatjat Toni Perelló Nebot. Organistes: Pep Portell Barceló i Josep L. García Mallada. 


El repertori va contar a la primera part amb peces e Mateu Amorós, Buenaventura Somma i John Newton. D’aquest darrer es va cantar “Amazing Grace” acompanyat pel xeremier solista John Lambourne. 


Seguidament s’interpretaren “Càntic de la Fe de Pere” de Miquel Capllonc i Rotger i tres peces de cant pregorià. 


Toni Bennàssar Cirer va dir unes paraules sobre la trajectòria personal de Toni Perelló, com a condeixeble i sobre tot com a músic, ja que durant els anys de Seminari va ser el director de la Schola Cantorum. Toni Perelló va contestar amb unes emocionades paraules d’agraïment per poder reviure emocions de 60 anys enrere. 


Per finalitzar el concert l’homenatjat va dirigir quatre peces: Jovenívola i Canticum Amoris de Lluis Millet i Pagés, Aubada de Miquel Tortell i Simó i Canticum Fídei d’Antoni Sancho Nebot. 


En concert tenia una finalitat benèfica a favor de l’Alberg de persones sense sostre de la Fundació Trobada de Manacor, que aprofita aquest moment per agrair sincerament la iniciativa de l’Associació d’Amics del Seminari i l'ajuda de tots els donants. 







1 comentari:

  1. Fent suport a la Fundació Trobada, en un acte tan emotiu com valuós des del punt de vista musical. Gràcies J.L. García Mallada. Per molts d'anys més

    ResponElimina