diumenge, 22 de febrer del 2015

Visita Pastoral del Bisbe de Mallorca (2)

Confirmada la visita del Bisbe de Mallorca a la Fundació Trobada

S'ha fet públic l'itinerari de la visita Pastoral del Bisbe de Mallorca a Manacor. en el que s'inclouen tots el actes que tindran lloc durant els dies del 28 de febrer al 8 de març.

A més de les celebracions estrictament religioses a les Esglésies de la ciutat, Convent de Sant Vicenç Ferrer, Sant, Pau, Dolors i Crist Rei, tindrà col·loquis amb l'Obra Cultural Balear i l'Associació Cultural s'Agrícola.

Menció especial es mereixen les trobades amb els professors i alumnes dels centres d'ensenyança concertats com La Puresa, La Caritat, La Salle i Sant Francesc, així com també amb els professors dels Instituts d'Educació Secundària i una específica amb els alumnes d'ESO. 

Dins el camp de l'acció social destaca la inauguració de la tenda de roba i la visita a Càritas i a l'Alberg. Acte seguit es celebrarà un berenar de germanor amb les ONGs  de Manacor el dia 5 de març a les 20 hores als locals de la Fundació Trobada, tal com ho anunciàvem dies passats a aquest mateix blog

La visita continuarà amb una trobada amb el Grup d'Esplai de Crist Rei i amb els pares i nins de catequesi per finalitzar amb una Missa de Clausura a la Parròquia del Dolors.

Als escàners  següents es detallen els dies i les hores. 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada