dimarts, 24 de febrer del 2015

Memòria General 2014

Es publica la Memòria General 2014 de la Fundació Trobada

La Fundació Trobada ha donat a conèixer les dades dels projectes que ha dut  a terme durant l'any 2014: Sala d'Art i Cultura, Alberg d'Acollida, Distribució d'aliments i Cooperació Internacional.

A La Sala d'Art i Cultura es presentaren una exposició de pintura col·lectiva de Catalina Julve, Llorenç Femenies i Julio Balaguer, l'Exposició Internacional de Pintura al Pastel i l'exposició de Gravats damunt vidre de Manuel Garcia. També s'oferí el documental "Horitzons Invisibles", protagonitzat per usuaris de l'alberg, i un Concert de Piano pels alumnes del Professor Xavier Gelabert.

L'Alberg de persones sense sostre, el projecte estrella de la Fundació, acollí a 103 persones durant 2014, de les quals un 85% eren homes i un 15%, dones, dels quals la majoria superaven els 40 anys i procedien de Balears un 36%, de la península un 31% i la resta es repartien entre Països Africans, Europa i Sud-Amèrica.

La distribució d'aliments ha atès mensualment a gaire bé 100 famílies que suposen més de 350 persones a les quals s'ha lliurat una bossa amb llet, pasta, arròs, oli, llegums, verdura i fruita.

A l'àmbit de cooperació internacional s'han prestat ajudes en forma de beques a 12 estudiants de San Roque Gonzàlez de Santa Cruz de Paraguai, que han rebut en total 4.242 euros per finançar estudis d'infermeria, comptabilitat, anàlisi de sistemes, llengua anglesa, enginyeria agropecuaria, farmàcia i obstetrícia. 

Mereix especial menció l'acceptació del nomenament com a padrí de la Fundació per part de Toni Nadal, entrenador i oncle de campió mundial de tennis natural de Manacor Rafel Nadal, que ha quedat enregistrat per la productora de la Fundació al Canal de Youtube "Sal i Llum"




Memòria General Fundació Trobada 2014 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada