dimecres, 20 de juny del 2018

Visites

Visita del Col·legi Sant Francesc de  d'Assis de Manacor a la Fundació Trobada

Vàrem encetar el mes de Juny amb una visita dels alumnes de 3r d’ESO del Col·legi Sant Francesc d’Assís de Manacor. Vàrem iniciar la visita a l’Alberg, on els alumnes varen poder veure com està estructurat l’alberg, quin funcionament segueix, quina és la realitat de viure a un alberg, etc.

Seguidament, es va fer una xerrada conjunta amb l’objectiu de conèixer la realitat de l’exclusió social. La intenció era establir, mitjançant una conversa, un espai on els joves poguessin expressar els seus dubtes, idees, emocions, pensaments, reflexions. A més de construir coneixement conjunt sobre la realitat de les persones que es troben en risc i/o exclusió social, va ser un moment molt ric per a trencar els estigmes imposats per la societat. A través de la reflexió i anàlisi dels alumnes, es va construir un nou aprenentatge únic de cada alumne, però també compartit gràcies a la seva participació.

Gràcies a l’escola: per a donar importància a introduir l’exclusió social com a contingut d’ensenyament i aprenentatge als centres educatius. Gràcies als alumnes: per a la seva predisposició, participació, il·lusió i ganes de trencar amb estigmes. GRÀCIES!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada