dilluns, 3 de juny del 2019

Exposició d'"Art-Pastel"

Toni Bennàsser i Alumnes omplen de gom a gom la Sal d'Art i Cultura de la Fundació Trobada


Extraordinària afluència de públic a la Exposició dels alumnes de dibuix d’Art Pastel de Manacor que dirigeix Toni Bennàsser i que es celebrà dissabte dia 1.

La inauguració començà amb unes paraules de presentació de l'amfitrió que glosà l’esforç i dedicació dels seus alumnes per dur a terme aquesta exposició.

Seguidament es projectà un vídeo on novells i antics aspirants a l’art del pinzell exposaren experiències i motius que les havia duit i les duia a practicar aquest art amb una gran varietat de causes: per uns era una gran evasió, per altres una teràpia, moments de relaxació, espècie de ioga, distracció, superació personal, automotivació, aspiració personal, etc. etc. Després es feu lliurament de diplomes.

Amb aquesta exposició es vol reivindicar la tècnica de l’art «Pastel», no suficientment reconeguda i a vegades infravalorada i que a la vegada està entre les més conegudes universalment.

En total s’exposaren 65 quadres d’alumnes de totes les edats a partir dels 5 anys i també un important nombre d’adults. El temari dels quadres ha estat del més variat i sempre amb motius escollits pels propis alumnes, com es pot veure a les imatges que es presenten al peu d’aquest escrit.

Tal com ha manifestat el professor, no es tracta de no més de formar artistes de la pintura, si no de col·laborar a la formació humana dels alumnes aspirant a mitjançat l’art aconseguir millor persones.

L’enhorabona a Toni Bennàsser per l’exposició i sobre tot per la gran contribució a la millora de l’art i l’humanisme.




                   


                 


               



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada