dijous, 6 de juny del 2019

Concert Solidari (2)

Generosa resposta de públic a la tramponada a benefici de l'Alberg de Manacor 

Més de 200 persones assistiren ahir dimecres a la tramponada organitzada per la Fundació Trobada en benefici de l’Alberg de Manacor.

Entre els assistents no faltaren els membres del Patronat de la Fundació,  benefactors, representacions de diferents partits polítics, així com d’entitats socials de Manacor com Estel de Llevant.

Amb una organització perfecte, l’acte va començar amb la presentació per part de Sebastià Adrover de la modesta oferta gastronòmica d’un pa amb oli i un bistec de llom torrat que serviren amb diligència els usuaris/voluntaris de l’alberg. Després del trampó oferiren gelat amb ensaïmada.

A continuació el cantautor manacorí Roger Pistola acompanyant-se a la guitarra ens oferí durant més d’una hora els més selecte del seu repertori.

Després tingué lloc una rifa de regals que havien donat diferents firmes comercials, a las quals des d’aquí es vol manifestar l’agraïment més sincer de la Fundació Trobada.

Tancà la festa la Directora de la Fundació Noelia Hernàndez agraint l’esforç de l’equip de treballadors Aina, Rafel, Hèctor i dels usuaris/voluntaris que havien fet possible aquesta vetlada; però sobre tot l’agraïment va esser a la nombrosa presència de públic que tan generosament havia contribuït a l’èxit de la convocatòria.

Mil gràcies a tots. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada