divendres, 19 de juliol del 2019

Visita del mes

El batle de Manacor Miquel Oliver Gomila visita l'Alberg de la Fundació Trobada


La visita del mes de juliol ha estat realitzada pel batle de Manacor Miquel Oliver. La visita va començar per les diverses instal·lacions del centre per seguir amb un encontre-taula rodona amb els usuaris de l’Alberg de la Fundació Trobada, d’aquesta manera, es va compartir i conèixer la problemàtica que afecta a les persones sense sostre.

Miquel Oliver va nàixer a Manacor l’any 1974. Després de la breu etapa del 2015, torna a ser batle de Manacor des de les darreres eleccions i membre de Més per Mallorca.

L'hora compartida de diàleg i comunicació que es va realitzar entre el Batle de Manacor i els usuaris va tractar de temes tan diversos com la problemàtica del transport públic, la manca d’habitatge accessible i promoció pública, els projectes de feina per joves amb la necessitat de noves polítiques laborals, l’atenció i acollida als immigrants. Una trobada de mutu coneixement i comunicació entre tots per continuar integrant a les persones amb risc d’exclusió social.

Volem agrair a Miquel Oliver en nom de la Fundació Trobada la seva presència i participació en aquesta trobada amb els usuaris de l'alberg de Manacor.

L'Alberg de Manacor pertany a la xarxa d'inclusió social del Consell de Mallorca.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada