El que s'aprèn de la vida a través d'un taller de cuina
Des
de que l’Alberg de Manacor és un servei residencial 24h, es
realitzen diàriament tallers de diferents vessants. L'heterogeneïtat
d’aquests tallers van d’acord amb la filosofia del centre i de la
Fundació en general: donar cabuda a totes les persones, siguin
quines siguin les seves necessitats i diferències. D’aquesta
manera, no s’entén la diferència com una debilitat, sinó com una
oportunitat i repte per enriquir qualsevol procés propi del servei
i extern a aquest. A més, permet actuar de manera més holística,
objectiu principal en qualsevol actuació professional.
Un
dels tallers que es realitzen esporàdicament és el de cuina. En
aquest cas, una persona voluntària de la Fundació, Maria Llull, ha
vengut a oferir la seva ajuda i ha compartit una bona estona. Durant
aquest temps ha
presentat i defensat una cuina fàcil, ràpida i econòmica.
Els
usuaris han après
com, a partir de pocs ingredients i molta imaginació, es poden
arribar a confeccionar menjades delicioses. Com ja sabem, el menjar
és motiu de moltes reunions familiars, d’amics, de companys... i,
en aquest cas, també ho ha estat pels usuaris del servei.
A partir de galletes Maria, xocolata i altres varen realitzar aquest
postre que s’observa a les imatges del què varen gaudir per
berenar els usuaris del servei.
De
manera transversal varen aprendre i entendre moltes coses, però la
principal va ser la importància de donar-li valor a les petites
coses del dia a dia.
Gràcies
per venir a compartir el teu temps i alegria, Maria.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada