dijous, 31 d’octubre del 2019

Secrets d'una mirada (13)

A peu d'Arta a Manacor plovent per ingressar a l'Alberg de Manacor

No pareix creïble el que contava l’entrevistat d’avui. L. A., xop com una sopa, arribà a l’alberg de Manacor després de fer a peu el trajecte d’Artà a Manacor amb una aigua que queia com un torrent i enormes bòfegues als peus.

Cuiner professional, com mostren les fotos de més baix, després de fer feina tres mesos a un restaurant rural del Llevant de Mallorca i, acomplit el seu contracte, no més li pagaren una mensualitat ja que tant sols no va tenir doblers per desplaçar-se a Manacor ni ningú conegut que l’ajudés.
 Gràcies a la plaça buida que deixà un usuari ingressat d’urgència a l’Hospital, fou acollit a l’alberg, volent deixar constància del seu agraïment pel l'interès mostrat per tots els professionals de la Fundació Trobada, titular del centre, que pertany a la Xarxa d’inclusió Social del Consell de Mallorca, i que feren i continuen fent gestions necessàries per normalitzar la seva sorprenent i deplorable situació.
La extensa història laboral de l’entrevistat confirma la seva professionalitat: ha fet feina de xef de cuina als millors Restaurants de països com Itàlia, Argentina (A l’Antàrtida, atenent a comensals com Mandela, Menem, Borges. . .), Astúries, Galícia, Barcelona (Port Olímpic), Mallorca (S’Estanyol), Gran Canària y França.
El currículum que presenta aixecarà sense dubte l’interès de 
restauradors i hotelers que demandaran els seus serveis.
Un professional així mereix que la sort i la disponibilitat del mercat l’acompanyi. 
 








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada