dissabte, 21 de desembre del 2019

Dinar d'empresa

La Fundació Trobada homenatja als seus treballadors amb un dinar de companyonia 

Amb un ambient de companyonia alegre i festiva, dinaren ahir membres del Patronat, professionals i personal contractat de la Fundació Trobada de Manacor. 

Com és sabut, la Fundació Trobada és titular de l’Alberg de persones sense sostre i és concessionària d’aquest servei a la part forana de Mallorca per part del Consell de Mallorca. 

A la celebració assistiren els patrons fundadors de la institució Margarita Prohens  i José L. García i per part dels professionals i personal contractat Noelia Hernández, Rafel Sansó, Aina Maria Llull, Héctor E. Restano, Chakib Touil i el voluntari Toni Gelabert. 

Després del dinar prengueren la paraula el patrons de la Fundació per agrair sincerament la gran implicació de tot el personal, sense el qual seria impossible dur endavant la complicada tasca de l’alberg amb un ple permanent de 25 persones. 

Seguidament també parlaren tots el integrants de la taula per mostrar la seva satisfacció de prestar aquest servei a l'empresa i a tota la societat destacant l’ambient familiar i la bona harmonia entre tots els treballadors i també amb usuaris de l’Alberg 

Un brindis per la continuïtat i millora, si cal,  de la Fundació Trobada posa fi a la celebració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada