dissabte, 21 de maig del 2022

Donatius

Anònims donatius han fet possible necessàries reparacions a l'Alberg de Manacor 

Si be l’edifici de l’alberg de Manacor fou construït fa més de cinquanta anys, cal recordar que l’any 2009 fou sotmès a una important remodelació que a més reforçar la estructura i la consolidació de tot l’edifici, va incloure la pujada d’una segona planta amb habitacions separades per homes i dones. 

El temps i l’ús pels usuaris, que actualment son 25, de forma diària i continuada de les instal·lacions han ocasionat un deterior que ha fet necessària la substitució d’algunes d’elles. 

Així el sistema sanitari s’ha hagut de renovar instal·lant un descalcificador resina compact i substituir el termo-sifònic, així com la instal·lació per substitució de les plaques solars.  

Però la reforma més important correspon a la terrassa superior coberta per grava sobre una tela asfàltica que acumulava aigua sense sortida que obstruïa les canonades i ocasionava humitat a les plantes inferiors. També es netejaren els conductes. 

La tasca del mestre d’obres ha consistir en eliminar la grava i la tela asfàltica i substituir-ho per rajoles perquè l’aigua de pluja no s'acumulés i fluís sense dificultat. 

Alguna paret presentava petits cruis que també han estat reparats. 

El muntant de totes aquestes feines ha pujat a més de 13.000 euros i ha estat finançat gràcies a la generosa donació de dues empreses de Manacor que s’estimen més romandre en l’anonimat. 

Les més expressives gràcies als professionals picapedrers i fontaners que han fet la feina i a les empreses benefactores.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada