dijous, 9 de febrer del 2023

Donatiu peculiar

Una família paga una excursió a Palma per persones usuàries de l'Alberg de Manacor

Una família benefactora habitual de la Fundació Trobada, que vol romandre dins l’anonimat, va demanar quin donatiu podrien oferir perquè les festes de Nadal siguin més agradables per les persones usuàries de l’Alberg. 

Es varen remenar varies idees, des de una felicitació personalitzada, unes xancles per a la dutxa, un dinar extraordinari i altres semblants, però la que va tenir mes acceptació va ser “convidar-los a passar un dia diferent tots plegats amb bus i pa taleca, i fer una excursió o una visita que no s’hagi de caminar molt perquè n’hi ha que tenen dificultats de mobilitat”. 

Una condició que va posar la família era que es triés aquella opció que reunís major nombre de candidats i per tant més  participació. 

Així doncs, triant l’opció del bus i pa taleca 17 persones usuàries de l'Alberg partiren cap a Palma a veure la pel·lícula “Avatar” a un dels multi-cinemes de Ciutat.  

La pel·lícula “AVATAR: EL SENTIT DE L'AIGUA”, de 190 minuts de durada, és la seqüela del primer gran èxit de taquilla del Director James Cameron de fa deu anys (Avatar). Film ple d’aventures que comença contant la història de la família Sully (Jake, Neytiri i els seus fills), els problemes que els persegueixen, la qual cosa han de fer per a mantenir-se fora de perill, les batalles que lliuren per a seguir amb vida i les tragèdies que sofreixen. 

La cinta ha estat del gust de tots i ha fet passar tres hores molt agradables, encara que el més important ha estat la vivència en gran companyonia d’aquest dia d’excursió i la bona relació entre els hostes de l’Alberg, avui diríem que ha estat un dia de “bon rollo”. 

En resum ha estat una ocasió per sortir de la rutina, oblidar llargues hores d’estada a l’Alberg, trencar l’avorriment que a vegades envaeix l’ambient, però sobre tot oblidar per unes hores problemes personals que sense voler ronden pel cap. Les persones usuàries de l’Alberg també necessiten i mereixen moments d’esbarjo.  

Tant el patronat, com els professionals i les persones usuàries de l’Alberg volen manifestar el seu més sincer agraïment a la benefactora família que les ha permès gaudir d’aquesta agradable diada. 




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada