dissabte, 23 de desembre del 2023

Donatius

Generosa resposta dels Col·legis de Manacor, Porto-Cristo i Monti-sion de Palma per a la Campanya d'articles d'higiene personal de la Fundació Trobada

Com s'ha fet en anys anteriors dins les festivitats de Nadal, la Fundació Trobada ha fet una crida per a recaptar articles de neteja personal per les persones usuàries de l'Alberg de Manacor. 

Com a resultats de la recaptació,  s’han rebut les donacions fetes pels col·legis CEI Sant Miquel-Son Carrió, IES Mn. Alcover i Es Canyar.

També s’ha de destacar una important aportació del Col·legi de Monti-sion de Palma.

En aquest moments també s’han compromès a col·laborar i es recolliran pròximament donacions dels Col·legi Joan Mesquida (Aproscom), San Francesc, IES Es Port i Ses Comes.

Els articles que es sol·licitaren, varen esser sabons, fregalls, productes higiene femenina, espuma d’afaitar, paper WC, gel i xampú, cremes, raspalls de dents, en general articles de neteja personal. 

Es molta la importància de l’ensenyança de matèries que serveixen per a la vida i el futur desenvolupament social i laboral dels alumnes, però l’educació en la solidaritat completa una formació humana necessària per fer de la societat una comunitat de germans iguals en dignitat.  

La resposta dels col·legis que no ha pogut ser més generosa, cosa que la Fundació agraeix profundament tant a la direcció i professorat del centres com, i especialment als alumnes per la seva solidària col·laboració. 

La Fundació Trobada, titular de l'Alberg de Manacor, pertany a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca des de l'any 2013. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada