dilluns, 2 de març del 2015

Cursa Solidària (2)



Èxit de la I Cursa «KM Solidaris, Una Passa més a prop»


Unes 200 persones, entre corredors i espectadors, van participar ahir 1 de Març, Dia de les Illes Balears, en la Cursa «Quilòmetres Solidaris, Una passa més a prop”, organitzada pel gimnàs Totalfit i la Fundació Trobada.

Els fons recaptats anaven destinats a l'alberg de persones sense sostre de Manacor gestionat per aquesta Fundació.

La carrera va discórrer en el circuit d'un quilòmetre del Passeig Ferrocarril de Manacor on cada participant podia recórrer les voltes que volgués, essent el recompte final de 720 km. recorreguts entre tots els participants.

Una hora més tard i acabada la carrera tenia lloc la jornada de portes obertes per conèixer les instal·lacions de l'alberg de la Fundació Trobada, al mateix temps que s'oferia un berenar per a tots els assistents.

La carrera solidària va comptar amb la presència de Regidors de l'Ajuntament de Manacor, així com també amb diverses actuacions de ball de petits i grans que van ajudar a animar l'ambient festiu d'un esdeveniment, que els organitzadors esperen repetir en properes edicions.

Des d'aquest blog volem manifestar el nostre agraïment a les empreses i associacions col·laboradores: Coral Jove de Manacor, GlobalStudi Publicitat, Corredoria d'Assegurances Gomila, INTRO Impresion, ÀNIMA i Supermercats LIDL



 
                                                                                                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada