dijous, 22 d’octubre del 2015

Teixit Social



Trobada organitzada per "Teixit Social" y la Fundacio Trobada

El passat dissabte 17 d’octubre durant el matí es va celebrar la I trobada organitzada per Teixit Social Manacor i Fundació Trobada.

 Teixit Social Manacor és una iniciativa que recull quadrats teixits amb ganxet o agulles (de 10x10 cm) per crear mantes i donar-les a associacions i fundacions que treballen amb les persones més necessitades de la nostra societat.

Enguany, les mantes elaborades seran donades a l'alberg per a persones sense sostre de Manacor, del qual es titular l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), gestionat per la Fundació Trobada i que pertany a la xarxa d'Inserció Social del Consell de Mallorca.   

Durant la trobada del passat dissabte varen participar diferents persones que teixien i cosien el cuadrets per elaborar les mantes. Va ser una trobada molt agradable on teixidores veteranes cosien i ensenyaven a altres de mes joves.
Es celebraran més trobades similars per seguir teixint ja que encara queda molta feina per fer!!!!

Pròximament vos facilitarem les noves dades a través d’aquest blog.

Per tant, es convida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar amb aquest projecte es posin en contacte amb Fundació Trobada al tel. 673 797 596 o amb Teixit Social. Tenda Kuroneko al tel. 871 859 346.

Cal recordar, que a la tenda de Teixit Social Manacor ensenyen gratuïtament a totes aquelles persones que no saben fer aquest tipus de ganxo i els interessi col·laborar amb aquest projecte.

GRÀCIES!!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada