divendres, 24 de maig del 2019

Concert solidari

Concert i tramponada solidària a benefici de l'Alberg de Manacor el dia 5 de juny

El cantautor manacorí Roger Pistola ofereix un concert solidari seguit d’una tramponada a la fresca a benefici de l’Alberg de persones sense sostre de Manacor que gestiona la Fundació Trobada amb el suport del Consell de Mallorca. L’acte s'emmarca dins el calendari de Fires i Festes de Manacor 2019.

Des de la Fundació Trobada volem agrair a tantes entitats, comerços i empreses que ens han ajudat, col·laborat i donat suport amb aquest acte solidari. Elles són: Ajuntament de Manacor, Parc de l’Auba, Forn Ca Na Papa, Sa Franquesa Nova, Carn Fresca, Correduria de Seguros Gomila, Terracor, Bicicletes Caldentey, Terragust, Càrniques Sunyer, Hermanos Llabrés, Mobles Riera, Limit, Bar Mallorquí, Plaer Vegetarià, Nòmada Centre, Respira Osteopatia, Dispack4, Eskilet, Natur House, Estel de Llevant, Automóviles Coll Peugeot, Sa Porxada, Es Jardí, Mallorquina de Perles i Brodats i Cucades Menudes.

Serà el proper dimecres dia 5 de Juny a les 20.00 hores al carrer Velázquez,11 - cantonada Passeig Ferrocarril, 18 de Manacor.

El ticket d’assistència al preu de 12 euros com a donatiu a benefici de la Fundació Trobada es pot adquirir al mateix domicili de la Fundació.

Anem a lluitar entre tots per visibilitzar, ajudar i contribuir en les situacions de risc i exclusió social. Convidam a tothom a passar una bona estona amb nosaltres: trampó estiuenc a la fresca, bona companyia, solidaritat, música, i molt més!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada