dilluns, 13 de maig del 2019

Exposició

Catalina Noguera exposa a la Sala d'Art i Cultura de la Fundació Trobada  

Dissabte passat dia 11 s’inaugurà l’exposició de la pintora mallorquina, establerta a Manacor, Catalina Noguera a la Sala d’Art i Cultura de la Fundació Trobada al Passeig Ferrocarril, 14 – 3er. Pis.

Formada amb classes de pintura amb el pintor Collado i amb l’escultor Joan Costa, el blau, el lila i el verd son els seus colors preferits i els artistes que més valora son els que representen la seva vida com Frida Kahlo i també li agraden Pollok i Dalí.

Però la seva mestra i motor, ja de ben petita, va ser sa mare a la qual recorda pintant, ja que va arribar a tenir més de mil dibuixos amb paisatges mallorquins de l’època i l’entorn que ella va viure pintant amb llapis i retoladors i que, a pesar de la seva insistència, mai va arribar a exposar. Aquesta exposició ha resultat doblement important i emotiva per quant evoca a sa mare i acompleix a la vegada la promesa feta de «seguir el camí artístic».

A l’entrevista que aquesta setmana publica Manacor Comarcal Ana Mascaró escriu que en el seu estil «entra en joc el seu propi llenguatge, la composició, textura execució, que son valors defensats i qualificats pels artistes de tots els temps; els seus quadres son una resposta a nous plantejaments i al mateix temps al seu esperit lliure; la mirada d’aquesta artista projecta la il·lusió que habita als instants de la vida que ens apropen als nostres projectes i desitjos més profunds». 

La Fundació Trobada felicita a Catalina Noguera per la seva obra i li desitja molt d'èxit.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada