dijous, 23 de maig del 2024

Donatiu

L'Alberg de Manacor rep mantes, llençols i coixineres del centre Ca l'Ardiaca de Palma

Ca l’Ardiaca de Palma es un centre d’acollida de baixa exigència que pertany a la xarxa d’Inclusió Social de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials, organisme del Consell de Mallorca, on es cobreixen les necessitats bàsiques (allotjament, alimentació i vestimenta) de les persones que hi romanen.

La baixa exigència, condició pròpia també de l’Alberg de Manacor, consisteix en no penalitzar la persona atesa si no vol, o no pot, fer canvis en les situacions de problemàtiques socials.

En aquesta ocasió Ca l’Ardiaca ha fet una crida a totes les entitats de la xarxa d’Inclusió Social per si estaven interessades en material propi dels Albergs que tenien de sobres.

Així, en uns moments de que l’Alberg de Manacor tenia certes necessitats, s’ha rebut una donació de 25 mantes de llit i 25 mantes de sofà, així com també 25 jocs de llençols i coixineres.

Al igual que l’Alberg de Manacor també han rebut donacions altres entitats de la xarxa que recollien els seus articles de forma simultània a la donació per a Manacor.

No es pot fer menys que agrair profundament a Ca l’Ardiaca aquest gest generós dirigit a totes les entitats socials de la xarxa que comparteixen amb el centre les mateixes necessitats i inquietuds.

La Fundació Trobada, titular de l'Alberg de Manacor, que pertany a la xarxa d’Inclusió Social del Consell de Mallorca, és concessionària del servei d’acollida per a la Part Forana.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada