dimecres, 8 de gener del 2020

Concert de piano

Exitós concert de piano d'Ismael Moreno a la Sala d'Art i Cultura de la Fundació Trobada 

Divendres passat dia 3 s’ompliren totes les butaques de la Sal d’Art i Cultura de la Fundació Trobada de Manacor per escoltar el recital del pianista Ismael Moreno. 

La directora de la Fundació Noelia Hernández Inicià l’acte amb la presentació del pianista,  afegint que es tractava d’un usuari de l’Alberg que per circumstàncies de la vida es trobada en dificultats. 

Assistiren al concert, com ja s’havia anunciat,  la Vicepresidenta de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials Magdalena Gelabert, la Directora d’Inclusió Social Sandra Martinez, el Batle de Manacor Miquel Oliver, el ex-President de la Fundació José L. García en representació del Patronat de la Fundació, així com tot el personal contractat de l’Alberg.
  
El repertori, del més variat, va constar de peces de distints estils, principalment d’autors contemporanis,  per acabar amb música nacionalista espanyola interpretant dues obres d’Isaac Albéniz i la “Danza Ritual del Fuego” de Manuel de Falla. 

Totes les interpretacions foren llargament aplaudides per els assistents, principalment per companys usuaris de l’alberg que volgueren fer-li costat i al mateix temps gaudir de la seva música. 

Després del concert José L. García, gran aficionat a la música, li va fer lliurament d’una còpia en DVD de la Suite Iberia d’Isaac Albéniz, enregistrada per ell, al temps que l’encoratjà a no deixar mai d’estudiar el piano i assolir cotes més altes en la interpretació i molt d'èxits en el futur.
José L. García Mallada lliura al concertista una còpia en DVD de la Suite Iberia d'Isaac Albéniz

D'esquera a dreta: Noelia Hernández, José L. García, Miquel Oliver, Ismael Moreno, Sandra Martinez i Magdalena Gelabert


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada