dijous, 2 de gener del 2020

Mùsica

La Vicepresidenta de l'IMAS Magdalena Gelabert i el Batle de Manacor Miquel Oliver anuncien la presència al concert de piano d'Ismael Moreno a la Fundació Trobada.

Volem recordar que demà divendres dia 3 a les 19.30 hores i a la Sala d’Art i Cultura de la Fundació Trobada, Passeig Ferrocarril, 14-3º,  es celebrarà el concert de Piano anunciat dies passats. 

La novetat és que han confirmat la seva presència al concert la Vicepresidenta de l’IMAS Dª Magdalena Gelabert i el Batle de Manacor D. Miquel Oliver, cosa que honora la categoria del concertista  i la Fundació Trobada que les acull, provocant una singular expectació. 

La varietat del seu repertori farà que el concert gaudeixi de l’amenitat que tothom espera, per la qual cosa es convida als indecisos que s’afegeixin a l’espectacle. 

Se espera amb avidesa la exhibició de Ismael Moreno donat que la joventut del pianista (25 anys), tal com diem dies enrere, fa esperar  una música fresca i que a la vegada se li pugui augurar un futur brillant.


Al centre el Batle de Manacor Miquel Oliver

Magdalena Gelabert Horrach, Vicepresidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada