divendres, 24 d’abril del 2020

Donatiu

Donació de llibres de la Fundació Deixalles a l'Alberg de Manacor  en la festivitat de Sant Jordi

La Fundació Deixalles és una entitat sense ànim de lucre constituïda l’any 1986 per iniciativa de la Delegació d’Acció Social del Bisbat de Mallorca i de la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM).
La Fundació assumeix els principis de l’economia solidària i té com a objectiu contribuir a construir una societat més justa i sostenible afavorint la inserció sociolaboral de persones en situació o en risc d’exclusió de les Illes Balears, mitjançant activitats relacionades, principalment, amb els residus i la millora del medi ambient.

La situació de la quarantena el dia del llibre ha servit enguany, per realitzar un gest solidari per part de la Fundació Deixalles amb els més vulnerables de la nostra societat. Repartint a cada usuari de l’alberg de Manacor, servei del Consell de Mallorca, un llibre i uns jocs de taula participatius.

La Fundació Trobada vol manifestar el seu agraïment més profund a la Fundació Deixalles per aquest gest de solidaritat amb el col·lectiu de l'Alberg que degut al confinament i, com tothom, està passant moments difícils.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada