dijous, 16 d’abril del 2020

Mascaretes

Grup assessorat per microbiòlegs confecciona mascaretes per l'Alberg de Manacor

   La situació actual que estem vivint totes i tots està visibilitzant i desenvolupant la part més humana i solidària de la societat. La Fundació Trobada, de la mateixa forma que moltes altres entitats, estem treballant de forma incansable per poder atendre a les persones beneficiàries del servei: les persones sense sostre.

  Fa uns dies es va fer una crida important a la societat a través de les nostres xarxes socials, la qual manifestava, entre altres qüestions, la necessitat de mascaretes. La resposta de la societat va ser immediata: s’han rebut cridades de persones que estan en situació de risc i no poden treballar, persones jubilades, persones que estan de baixa que creen grups per ajudar a la societat, padrines dispostes a aprendre a fer mascaretes, dones valentes i cosidores, persones dispostes a difondre la crida, entre altres casos.

  Ens agradaria agrair especialment a un grup de dones cosidores de la zona de Llevant que estan treballant dia i nit per confeccionar mascaretes a través de la metodologia més segura que tenen a l’abast, la qual està assessorada per microbiòlegs. La història d’aquest grup s’inicia amb la proposta d’una persona (treballadora que actualment està de baixa d’un servei que pertany a l’IMAS) que, de forma particular, decideix cercar persones cosidores dispostes a ajudar creant un grup de feina amb l’objectiu de proveir de mascaretes als serveis de l’IMAS. D’aquesta manera, l’Institut d’Afers Socials (IMAS) i el grup de costureres de Llevant ens ha dotat de material sanitari: mascaretes, algunes bates i pantalles per a que tot l’equip pugui fer front a la situació de forma segura seguint les indicacions sanitàries.

   A més, és indispensable agrair a totes les persones que de forma particular s’han interessat i han volgut aportar el seu granet, malgrat les limitacions, i s’han cercat els recursos que es tenen a casa per poder confeccionar mascaretes: mascaretes plenes de colors i alegria. Gràcies per la dedicació, per l’interès, per la sensibilitat i per la solidaritat.

  La vostra ajuda està facilitant la nostra tasca i dignificant no només a les persones sense sostre, sinó a tota la societat.

  Gràcies, continuarem treballant!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada