dimecres, 8 de novembre del 2023

Celebració

Els antics i el nous treballadors de la Fundació Trobada celebren la nova etapa de l'Alberg de Manacor

Com s’informava des d’aquest mateix blog, el passat dia 1 de novembre l’Alberg de Manacor la Fundació Trobada encetava una nova etapa amb millores substancials del recursos humans i dels econòmics gràcies a la nova concessió del servei d’Alberg per a la Part Forana atorgat pel Consell de Mallorca.

Aquests primers dies s’han anat incorporant els 5 nous treballadors contractats que amb els antics sumen el total de 10 contemplat al nou contracte signat amb l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS.

Aquest augment de la plantilla dels treballadors així com l’autonomia en el servei de menjador han estat les característiques principals del nou contracte.

Aquesta etapa ha començat amb unes jornades de formació del personal amb les quals s’han donat a conèixer la història i les distintes etapes de la Fundació al llarg dels 31 anys de la seva creació fins a arribar als moments actuals i també per informar del reglament intern del centre i les obligacions de cada treballador.

Una vegada finalitzada les jornades de formació i gràcies al generós donatiu d’una persona que vol romandre a l’anonimat, s’han reunit al restaurant vegetarià de Manacor Pep, Margalida i María José, membres del patronat de la Fundació i els treballadors antics i nous: Noelia, Rafel, Maria Antònia, Mariela, Hèctor, Kevin, Àmbar, Cristina i  Neus; el desè treballador Justin era de viatge i es troba de retorn.  

Un animat col·loqui de més d’una hora de durada entre els assistents va tenir lloc al post-dinar per acabar amb unes paraules d’en Pep que, en representació del Patronat i de forma emotiva ha agraït la presència dels assistents, el reconeixement institucional que suposa aquesta nova etapa de l’Alberg i desitjant esdevingui una millora substancial del servei pels usuaris sense oblidar promoure encara més el caràcter familiar del qual tradicionalment ha gaudit el centre.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada