dilluns, 20 de novembre del 2023

Visita

El Director Insular d'Inclusió Social Andreu Jaume Castanyer visita les instal·lacions de la Fundació Trobada 

Avui dilluns dia 20 ha visitat l’Alberg de Manacor el neu Director Insular d’Inclusió Social Andreu Jaume Castanyer, acompanyat pel Cap del Servei Sebastià Cerdà i han estat atesos per la Directora de la Fundació Noelia Hernández.

La reunió ha tingut lloc al principi al local destinat a oficines veïnat de l’Alberg, que precisament fou subvencionat pel Consell amb una operació de canvi d’ús d’habitatge a local comercial.

A continuació han visitat la totalitat de les dependències de l’Alberg situades a la planta baixa i a les dues plantes en altura: al mateix temps que han anat saludant i presentant-se primer de tot al personal professional i igualment a les persones usuàries que han trobat al seu pas.

Després de comentar el Sr. Jaume que actualment s’estava familiaritzant amb tots el serveis dels seu departament, la directora Noelia ha comentat “la intenció de caminar cap el nou paradigma de dignificar els usuàries i convertir el dormitoris de deu o dotze places en habitacions mes reduïdes. Aleshores s’havia sol·licitat a l’Ajuntament autorització per edificar una habitació més a la segona planta, però havia estat denegada, d’acord amb el Pla General de Manacor -conclou Noelia-

“Així i tot- ha comentat el director insular- l’Alberg de Manacor, juntament amb Pastoral Penitenciària, són els dos serveis que estan situats en la posició més avançada cap una concertació del servei, cosa factible al marge del reglament, aplicant normativa del Govern”

Al respecte Noelia ha manifestat “la inseguretat i preocupació d’haver de concórrer cada quatre anys, quan és un servei d’una necessitat comprovada al llarg de més de trenta anys i la laboriosa tasca de presentació de la infinitud de documents per a la licitació de forma reiterada cada quatre anys”.

El cap de servei Sebastià Cerdà ha reiterat “l’interès actual de l’Administració Pública -i ho tenen molt clar- en que a llarg dels quatre propers anys s’arribi a materialitzar la concertació del servei concretant que les dues entitats que es situen en la posició més avançada són Pastoral Penitenciària i l’Alberg de Manacor”.

Ha finalitzat la reunió amb el lliurament d’un exemplar a cada un del visitants del llibre “Batecs de l’Alberg” commemoratiu del 30è Aniversari de la Fundació i alguns exemplars més pels arxius i biblioteques dels distints departaments del Consell. El Sr. Jaume ha acabat felicitant a la Fundació pel seu caràcter familiar i pel mèrit que suposa haver assolit l’actual nivell de professionalitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada