dissabte, 12 d’octubre del 2024

Donatiu

Materials de Construcció Galmés fa partícip a la Fundació Trobada de la seva festa d’inauguració de les  instal·lacions Showroom 2024

Ahir divendres dia 11 d’octubre Materials de Construcció Galmés va fer lliurament de importants quantitats d’aliments per a l’Alberg de Manacor, provinents de la festa d’inauguració de Showroom 2024.

El projecte Showroom tracta d’una total renovació de les instal·lacions, un nou concepte, noves idees i nous productes per oferir els millors serveis, augmentant l’oferta de materials mantenint l’essència de sempre.

Materials de Construcció Galmés es un negoci familiar iniciat en 1967 amb el transport de mercaderies a petita escala i que aviat es diversifica amb l'obertura d'un magatzem per a la venda de tota mena de materials per a la construcció: paviments i revestiments, sanitaris, xemeneies i altres, així com magatzem amb estoc de ciments, morters, aïllants, canonades, blocs, etc.

Aquest gest de generositat de l’Empresa es prova d’una sensibilitat social demostrada a favor dels mes desvalguts de la nostra societat.

Si gran ha estat la quantitat d’aliments lliurats, gran ha de ser la gratitud per part de la Fundació Trobada que la vol expressar públicament mitjançant aquest blog. 

Moltíssimes gràcies.

L’Alberg de Manacor és un servei de la Fundació Trobada per a la Part Forana, finançat pel Consell de Mallorca.




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada