divendres, 11 de desembre del 2020

Donatiu gastronòmic

Dos cuiners de s'Algar Restobar de Portocolom serveixen un dinar per l'Alberg de Manacor

Les Festes Nadalenques que s’acosten i la sensibilitat cap aquells que no poden gaudir-les com cal per manca de família, sostre i treball, com és el cas dels usuaris de l’alberg,  mouen les consciències de persones de bona voluntat que volen fer qualque cosa pels aquelles persones més vulnerables.  

A la circumstància de les festes nadalenques s’afegeix la crisi sanitària que crea una sicosis afegida que augmenta la vulnerabilitat per la por al contagi. 

Testimonis d’aquesta sensibilitat son dos cuiners que gestionen un restaurant a la veïnada població de Portocolom (Felanitx) i que han acostat la seva professionalitat i generositat en forma de viandes a l’Alberg de Manacor.  

El restaurant es diu L’Algar Restobar i elabora una cuina de fusió on la matèria primera d'excel·lent qualitat és tractada amb afecte i respecte i es converteix en peces elaborades que busquen delectar als comensals pel seu sabor i la seva presentació. Tenen passió per innovar i elaborar receptes de la mar i de la terra.  

Així, aquest passat dijous, els cuiners d’Algar Restobar, volgueren tenir aquest gest de solidaritat amb els usuaris de l’Alberg de Manacor, que pertany a la xarxa d'Inclusió Social del Consell de Mallorca, preparant-les un menú amb les seues especialitats. Va ser un àpat molt bo, elaborat i molt ben presentat i cuidat. Unes viandes variades, amb quantitat i qualitat.  

Des de la Fundació Trobada volem donar les gràcies públicament a l’Algar Restobar per aquest gest de pensar amb els menys afortunats de la nostra societat, col·laborant d'aquesta manera amb l’alberg de persones sense sostre. 

Moltíssimes gràcies. 

S’acompanyen algunes fotografies dels plats servits.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada