dimecres, 2 de desembre del 2020

Coronavirus (6)

Nova distribució dels usuaris de l'Alberg de Manacor gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Manacor

Les actuals circumstàncies sanitàries, després del segon confinament dels usuaris de l’alberg de Manacor a l’hotel de l’Arenal de Llucmajor, han obligat a un nou plantejament. 

Amb la finalitat d’evitar que cada vegada que, com a resultat de l’aparició d’un nou usuari positiu de COVID-19, la resta dels ocupants de l’alberg hagin de ser confinats fora de Manacor, como ha succeït fins ara, s’ha demanat una nova col·laboració  l’Ajuntament de Manacor. 

Com a resultat de les converses hagudes amb el Sr. Batle i amb la participació de les responsables dels Serveis Socials encapçalats per la regidora Carme Gomila, l’Ajuntament ha cedit a la Fundació Trobada, de forma indefinida, s’entén mentre romangui la actual situació de pandèmia, les Cases de Son Talent i l’Escola Rural de Sa Murtera. 

Així dels 25 usuaris que actualment acull l’Alberg de Manacor, 15 romandran a la seu del Passeig Ferrocarril, 18, cantonada carrer Velázquez, 11;  8 usuaris han estat traslladats a les Cases de Son Talent i les restants 2 places romanen reservades per a dues persones actualment hospitalitzades, en previsió de la seva reincorporació.  

Resta buida de moment l’Escola Rural de Sa Murtera, per quant disposa de 5 habitacions que poden servir per aïllar aquelles persones que hagin conviscut amb possibles casos de COVID-19 positius. 

Tampoc es pot oblidar que a més de tot això, el casos positius poden ser traslladats a l’Hotel que ha servit de confinament les anteriors ocasions.  

Les cases de Son Talent estan situades a un distància més curta que l’Escola Rural de Sa Murtera, on s’allotjaren a l’anterior confinament, per la qual cosa tindran més fàcil accés al centre urbà. 

Pareix que amb aquest plantejament de la distribució dels usuaris es dona la cobertura necessària a la casuística que es presenti amb possibles contagis pels usuaris de l’alberg de Manacor, mentre no s’assoleixi la vacunació massiva, tan desitjada. 

La Fundació Trobada vol manifestar una altra vegada la lloable disposició del Batle Miquel Oliver i l’Ajuntament de Manacor per donar una resposta tan eficaç a la situació de risc sanitari evident que viu l’Alberg. 

Per la qual cosa vagi per ells el més profund agraïment tant per part dels Patrons de la Fundació, como de la Direcció, treballadors, usuaris, col·laboradors i voluntaris.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada