dimarts, 22 de desembre del 2020

Donatius nadalencs

Generosa resposta a la campanya de recaptació conjunta dels Col·legis Rafa Nadal School, Es Canyar, La Salle i IES Portocristo

Tal con ja informàrem dies passats s’ha dut a terme la campanya conjunta de recaptació d’aliments i productes sanitaris amb l’Ajuntament, Càritas i Creu Roja. 

Com a resultats de la recaptació la Fundació Trobada, titular de l’Alberg de Manacor, que pertanys a la xarxa d’inclusió social del Consell de Mallorca,  ha rebut les donacions fetes pels col·legis Rafa Nadal School, Es Canyar, La Salle i IES Portocristo. 

Els articles que es sol·licitaren, com es veu al cartell anunciador, varen esser desinfectants, sabons, fregalls, mascaretes, productes higiene femenina, espuma d’afeitar, paper WC, gel i xampú, cremes. 

Es molta la importància de l’ensenyança de matèries que serveixen per a la vida i el futur desenvolupament social i laboral dels alumnes, però l’educació en la solidaritat completa una formació humana necessària per fer de la societat una comunitat de germans iguals en dignitat.  

Les fotografies adjuntes mostren palesament la resposta dels col·legis que no ha pogut ser més generosa, cosa que la Fundació agraeix profundament tant a la direcció i professorat del centres com, i especialment als alumnes per la seva solidària col·laboració. 





 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada