dimarts, 13 de desembre del 2022

Premsa

Ressons de la Premsa a la presentació del Llibre “Batecs de l’Alberg” per la Fundació Trobada

La presentació  del llibre “Batecs de l’Alberg” per part de la Fundació Trobada que tingué lloc a la Sala de Cultura de l’Associació Cultural s’Agrícola el passat dissabte dia 3 ha estat informat per distints mitjan de comunicació locals i provincials.  

Així el diari digital “Manacor Notícias”, que dirigeix Rafel Gabaldón fa referència al 30è Aniversari de la creació de la Fundació que el llibre celebra dient “Un recorregut de 30 anys amb èpoques de plom i esgarrifances on tot era complicat i una muntanya impossible de pujar. Però aquí han estat escalant graó a esglaó fins a arribar als nostres dies on 25 persones tenen sostre, menjar, roba, higiene, sanitat, llit i es realitzen com a persones de situacions dantesques.” 

Aquí l'article de Manacor Noticias  

La revista digital “07500” destaca la intervenció a l’acte de Noèlia Hernández, directora de la Fundació, que va fer una repassada de com és el dia a dia a l’alberg, “dels molts entrebancs que han de passar per dur a terme la seva tasca i l’estigmatització social que pateixen els seus usuaris. Va ressaltar les enormes dificultats que varen patir el temps de la pandèmia, fins al punt d’haver de repartir els usuaris de l’alberg en diversos llocs per aturar els contagis.” 

Aquí l'Article de 07500  

El diari “Ultima Hora” destaca que “per a celebrar el 30 aniversari de la fundació es va presentar el llibre Batecs de l’Alberg, un text a quatre mans entre la mateixa Noèlia Hernández, José L. García Mallada, Aina Maria Llull i Rafel Sansó. El llibre explica la història des dels seus inicis en 1992, quan era un centre de pocs usuaris, fins a l'actualitat. En els últims anys compten amb una mitjana de 700 pernoctacions anuals”.  

Aquí l'article d'Ultima Hora 

El setmanari “Cent per Cent”  de Manacor posa en boca de José L. García que “ara no tenim el finançament del Consell de Mallorca assegurat i per això he demanat al batle la possibilitat de municipalitzar l’alberg. Va dir que si continuaven les dificultats, ens podríem asseure. Jo consider que si Manacor és capital de comarca, mereix tenir un alberg. Nosaltres el posàrem en marxa i els primers 21 anys el vàrem mantenir només amb recursos propis i donacions de particulars”.   

Aquí l'article de "Cent per Cent" 

Una de les idees de la presentació del llibre que han recollit pràcticament tots els mitjans de comunicació ha estat la petició al Batle de Manacor, present a l’acte, Miquel Oliver, de la municipalització del servei, donada la inseguretat creada per haver de concórrer periòdicament a concurs.  

Tal és el contingut de “Manacor Comarcal” i que es reprodueix fotogràficament a continuació.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada