dissabte, 31 de desembre del 2022

Sensibilitat

L'editorial del diari digital "manacor noticias" es sensibilitza davant les persones usuàries de l'Alberg de Manacor

El Diari digital manacor noticias publica avui 31 desembre tres comentaris que suposem són de la importància pròpia d’una pàgina editorial. 

El primer afecta a la limitació de l’horari de dipòsit de residus orgànics i reciclatge abans de les 14 hores. Afegeix d’altres comentaris sobre el medi ambient, contaminació i climatologia. 

El segon comentari fa referència a la licitació i adjudicació de la construcció de la planta potabilitzadora i el transformador que proveirà energèticament la infraestructura, amb la previsió que a l’any 2024 arribi l’aigua potable a tot el municipi de Manacor. 

Però el que aquí afecta a l’Alberg de la Fundació Trobada és el tercer tema de l’editorial i que reproduïm literalment: “Els sense sostre del municipi de Manacor i comarques de Mallorca poden perdre el seu servei d'Alberg de Transeünts. La Fundació Trobada de Manacor necessita certeses en les ajudes institucionals del Consell Insular, no arriba un contracte ferm i de futur. És tal la desesperació que han acudit a l'alcalde de la capital del Llevant, perquè s'assumeixi des dels ajuntaments una part d'aquestes despeses. Una societat com la mallorquina no pot deixar a l'estacada a persones que per circumstàncies s'han quedat fora del sistema.” 

Res podem afegir més que agrair sincerament la sensibilitat del diari envers d’aquest col·lectiu de persones sense sostre i la importància que suposa el que sigui tema de la pàgina editorial. 

Realment la doble convocatòria fallida del concursos publicats pel Consell per optar al servei i la inusual demora en la tercera convocatòria produeix una inseguretat que la Fundació Trobada rosega ja durant vint mesos. 

Per això el desig d’aquest darrer dia de l’any 2022 per part de la Fundació Trobada, els ciutadans de la Part Forana de Mallorca i sobre tot de les persones usuàries de l’alberg és la prompta convocatòria del concurs que doni la seguretat a un dels col·lectius més vulnerables de la societat, com són aquells que no tenen família, feina ni habitatge. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada