dijous, 22 de desembre del 2022

Visita

Sofia Alonso Bigler, Presidenta de l'IMAS acompanyada de membres dels seus departaments, visiten l'Alberg de la Fundació Trobada

Com es usual per aquestes festes de Nadal, representants de l’Institut d’Afers Socials de Mallorca (IMAS) han visitat la seu de la Fundació Trobada, Passeig Ferrocarril, 16 i 18, cantonada del carrer Velázquez, 11 de Manacor.

En concret ha estat la Presidenta l’IMAS i Consellera executiva de Drets Socials Sofia Alonso Bigler, acompanyada pel Director de l’Àrea d’Inclusió Social Guillermo Montero Medero i altres membres dels seus departaments, que han estat rebuts per la Directora de la Fundació Trobada Noèlia Hernández García  i, en representació del Patronat, José L. García Mallada.

Han iniciat visitant les distintes dependències de l’Alberg de persones sense sostre, dormitoris d’homes i dones, sales d’estar, menjadors i dutxes, degudament distribuïdes en planta baixa i ambdues plantes en alt, bugaderia, etc. per acabar a la espaiosa terrassa que corona l’edifici on han dialogat de forma col·loquial per un llarg espai  de temps.

S’han tractat els problemes propis de l’activitat i relacions entre IMAS i Fundació, sobre tot el que es refereix a la perllongada situació de provisionalitat del contracte, les dues convocatòries del servei fallides, les dificultats econòmiques que travessa la Fundació i la imminència d’una nova convocatòria que resolgui definitivament la situació.

També s’ha parlat del nou reglament que està amb estudi i que afectarà sensiblement a les infraestructures de la entitats socials que presten aquest servei i de la voluntat per part de la Fundació d’adaptació al màxim a aquesta i demès normativa que es publiqui.

Ha ocupat un temps important de la reunió tractar el problema de la mancança d’habitatge, no només a Palma si no a tota la Part Forana de Mallorca, amb uns preus de lloguer prohibitius, el que provoca la cronificació de la permanència dels usuaris als Albergs.

Una vegada finalitzada la reunió han visitat el local contigu destinat a tasques administratives on els visitants han rebut de mans de la Directora de la Fundació un exemplar del llibre “Batecs de l’Alberg” de recent publicació commemorativa del 30è Aniversari de la constitució de la Fundació Trobada.

Amb el desig d’unes bones festes de Nadal i feliç any Nou atorgat mútuament per tots els presents finalitza la visita dels representants de l'IMAS (Consell de Mallorca). 



 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada