dimarts, 31 d’octubre del 2023

Donatiu

 L'Associació Eixam comparteix amb l'Alberg de Manacor el berenar rere la recollida voluntària de residus a la Torre dels Falcons de Porto Cristo 

Eixam neix a principis d’enguany com un grup de persones que s’ajunten per a dur a terme activitats de caire social, mediambiental i col·laboratiu amb la recollida de productes alimentaris, de neteja, recollida de joguines, etc,  a altres associacions, a escoles, a Instituts.

També desenvolupen activitats que contribueixen a crear una petita comunitat i recuperar l’essència de barri en base crear tallers de torró casolà, on padrins i nets fan una activitat conjunta.

Es important que les tasques que duen a terme tinguin la difusió necessària per a sensibilitzar  a tothom que estiguin interessats en temes mediambientals i socials, perquè Eixam és un col·lectiu on tothom hi té cabuda i que la millor manera d’ajudar és actuar.

  L’Ajuntament de Manacor ha mostrat interès amb la seva feina i predisposat a col·laborar amb l’associació, col·laboració que també esperen dels ciutadans de Manacor.

Dissabte passat en concret dugueren a terme un recollida voluntària de residus a la Torre dels Falcons de Porto Cristo amb xifres molt satisfactòries de participació i dels objectius aconseguits: les dues hores que ha durat l'acció, des de les 9.30 a les 11.30h, les 38 persones voluntàries presents han aconseguit recollir un total de 476 kg de residus, repartits entre 391 kg de rebuig, 75 kg de vidre i 10 kg d'envasos.

L'Ajuntament de Manacor ha col·laborat oferint guants, pinces, bosses d'escombraries i els vehicles de la brigada que han vingut a recollir les bosses de residus i altres materials.

Ha acabat la jornada amb un berenar de companyonia també ofert per l’Ajuntament amb fruita i begudes Puig que ha ofert refrescos que han fet la tasca  més lleugera.

La quantitat del berenar ha estat la suficientment generosa perquè una part fos lliurada a l’Alberg de persones sense sostre de Manacor.

Des del Patronat, personal i usuaris de la Fundació Trobada, titular de l’Alberg, volem agrair sincerament a l’Associació Eixam la sensibilitat social de compartir amb el mes desfavorits, al mateix temps que desitgen que tinguin molts encerts en les seves tasques.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada