dijous, 15 de febrer del 2024

Donatiu

IES Manacor ha organitzat una fireta de llibres de segona ma per a donar el producte a la Fundació Trobada

Es freqüent que entitats jurídiques i persones físiques demostrin la seva sensibilitat envers del col·lectius més desfavorits de la nostra societat.

Així fa alguns dies que l’Institut d’Ensenyança Secundària (IES) Manacor va organitzar un fireta de llibres de segona ma a la biblioteca de les instal·lacions amb la intenció de posar-les a la venda.

La recaptació de 206,70 euros ha estat donada a la Fundació Trobada, que és l’entitat que a Manacor treballa en favor de persones en risc d’exclusió social com a concessionària del servei alberg per persones sense sostre atorgat pel Consell de Mallorca per a tota la Part Forana de l’Illa.

Aquestes donacions ajuden al finançament de les despeses pròpies del servei, tenint en compte que l’acolliment de l’Alberg suposa menjador amb dinar, berenar i sopar, llit per dormir als vespres, neteja i bugaderia, assessorament i acompanyament als usuaris i altres serveis que presta un equip de 10 professionals de provada qualificació.

La Fundació vol donar les més expressives gràcies per la generositat demostrada per aquest Centre Educatiu, gest que ens consta vol esser seguit per altres Instituts i Col·legis.

Per aquest motiu ens complau anunciar que la Directora de la Fundació Noelia Hernández iniciarà un ronda de xerrades per distints col·legis de la Comarca amb la intenció sensibilitzar als alumnes sobre el sensellarisme, estigmes i els serveis que es presten per intentar ajudar a pal·liar la situació.

De tot això s’informarà a aquest blog oportunament.




 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada