diumenge, 21 de juliol del 2024

Donatiu

Donatiu d'un berenar a l'Alberg de Manacor per l'Associació contra el càncer de Vilafranca

El mes profund agraïment a l’Associació contra el càncer de mama de Vilafranca que ha fet donació d’un senzill berenar per les persones usuàries de l’Alberg de Manacor.

Aprofitem l’ocasió per dir que, pel que respecta a l’alimentació,  l’Alberg esta atès diàriament i de forma molt diligent pel serveis de càtering d’Aproscom a plena satisfacció.

Així i tot sempre és ben rebuda la donació en espècie de qualsevol aliment que de forma extraordinària dona un punt de color al menú diari.

Però s’agraeix doblement quan la donació ve d’una entitat solidària que te com objecte la lluita contra el càncer de mama, aquesta terrible malaltia que afecta a un nombre important de dones, amb les quals la Fundació Trobada es solidaritza sincerament en el dolor.

Se suposa que aquesta lluita absorbeix tot els recursos de l’Associació, i així i tot encara lliura una part d’ells a persones en situació de vulnerabilitat como són les usuàries de l’Alberg de Manacor.

Quanta generositat! Quina bondat de cor!. Davant les opinions pessimistes que ressalten només el dolent de la societat actual, també hem de dir que  hi ha en aquest món persones de exquisida sensibilitat davant les persones necessitades.

Gràcies. Mil gràcies.

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada